Skapa en god en underbar doft och hyr en äkta popcornmaskin hos oss på Bergamunken.
Perfekt på eventet, i mässmontern eller på kalaset, eller där du vill bjuda på något gott.
 
Våra popcornmaskiner är riktiga kvalitetsmaskiner från amerikanska Gold Medal, när du vill göra äkta bio popcorn.

Popcornmaskinerna levereras alltid rengjorda och alltid i toppskick. Flera av våra kunder undrar om maskinen är helt ny, och dom ser ut som nyskick när vi levererar maskinerna. En fräsch och fin popcornmaskin gör så att Du säljer mer, och ger ett trevlig inslgag i montern eller på kalaset. Allt för att Du som kund ska vara nöjd!

Popcornmaskinen sätts igång på ett kick, och inom några minuter har Du flera liter färdiga popcorn. Maskinen sköter allt, det enda du gör är att vända på grytan när det slutat att poppa. Enkelt, eller hur? :)
 
Vi jobbar ofta med färdiga portionspåsar med majs, salt och fett, för att få dom där underbart goda biopopcornen, med det äkta fettet och saltet med smör smak. Det är det som är hemligheten. Från USA såklart, popcornens hemland!

Har du inte tid att poppa själv kan vi även erbjuda dig färdigpoppade popcorn i stora säckar. Lika gott, men smidigare!
 
Vi finns i Åkersberga norr om Stockholm, här kan man hämta popcornmaskinen, eller så sköter vi leveransen till dig i hela Storstockholm. Vi finns även i Göteborg om du vill hyra popcornmaskin i Göteborg.
 
Hyr du som privatperson kan du förmånligt hyra våra färdiga Partypaket. Du kan läsa mer om Partypaketet för popcornmaskiner på vår hemsida.
 
Vill du kanske köpa en proffisionell popcornmaskin för privat bruk, eller som företagare, kan du läsa mer på vår hemsida Köpa Popcornmaskin.
 
Varmt välkommen till Bergamunken, där vi sätter dig som kund i fokus. Vi satsar på kvalitet och nöjda kunder och är säker på att du kommer bli nöjd med oss.
 
Poppa loss, för det gör vi, och vi önskar dig en riktigt poppig dag!
23 apr 2015