Hyra brända mandlar maskin

Brända mandlar är ett fantastiskt gott och klassiskt godis som hör hösten, julen och vårens marknader till. Brända mandlar passar året runt, men har sin högsäsong under höst och jul. Du kan hyra brända mandlar maskin av oss på Bergamunken.


Vi kommer med personal och alla tillbehör som behövs, och tillverkar våra mandlar i vår vagn på plats, i kopparkittel och med gasol, precis så som dom ska tillverkas, på ett klassiskt, enkelt men otroligt uppskattat sätt. Vi har även möjlighet att tillverka med el om man ska stå inomhus, då vår mandelkokare/mandelvagn går på gasol. Vi har allt du behöver för tillverkning av brända mandlar med rätt utrustning.

Vi kan erbjuda er att hyra brända mandlar maskin i Stockholm, Malmö, Göteborg och andra delar av Sverige. Kontakta oss så berättar vi mer om vart vi kan tillhandahålla våra goda mandlar.

Kontakta oss och boka maskin


Vad är brända mandlar?

Brända mandlar är ett konfekt som tillverkas och kanderas med socker. Mandlarna ska helst rostas med skalet på, varpå de steks hela under ständig omrörning tillsammans med strösocker eller florsocker, för att bli kanderade och sockret sedan karamelliseras. De låts därefter svalna på en plåt eller bricka.

Bergamunken kan komma till din marknad eller ditt evenemang och göra brända mandlar på plats. Skynda att boka oss!

Kontakta oss för mer information, om hur du kan sprida en otroligt god doft och trivsamhet på din höstmarknad eller julmarknad.

Brända mandlar maskin köpa

Vill du köpa brända mandlar maskin kan du kontakta oss. Vi har flera olika modeller av maskiner till försäljning. Perfekt om du vill sälja brända mandlar på marknad eller andra tillställningar.

Brända mandlar röda eller rosa

Brända mandlar som är rosa eller röda har oftast ett täcke av marsipan på sig och tillverkas på ett helt annat sätt.

Läs mer på länken nedan, och titta även när vi tillverkar våra mandlar live i den här videon: https://www.youtube.com/watch?v=wtkUvLC6O54

Vill du ha ett litet recept på brända mandlar så har du det här nedan.


Såhär gör du brända mandlar:

Ingredienser:
200 g sötmandel
1½ dl strösocker
2 tsk vanilinsocker
½ dl vatten

Gör såhär:
Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka sedan upp socker och vatten i en separat kastrull. Tillsätt sedan mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar runtom själva mandeln. Rör om hela tiden, gärna med en träslev. Ta av kastrullen från värmen på plattan, och häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper. Separera dem försiktigt med två skedar. Låt svalna. Ät och njut gärna mandlarna direkt, dom är godast varma! Mums!

Hoppas vi hörs och ses snart!

Med vänliga hälsningar personalen på Bergamunken!

Kontakta oss och boka maskin

Hyra brända mandlar maskin


Brända mandlar maskin

Ett prisexempel på vad en påse brända mandlar kan kosta på en marknad.


↑ Längst upp på sidan ↑