Hyra hoppborg Stockholm

Vi på Bergamunken kan hjälpa dig när du vill hyra hoppborg här i Stockholm och även i Göteborg. En hoppborg förgyller verkligen kalaset, barnaktiviteten på företaget och gör det där lilla speciella på kalaset eller eventet.

Vi har flera olika hoppborgar att välja mellan. Under 2018 kommer vi även att få in lite nya hoppborgar, och en ny hinderbana. Barnen älskar verkligen dessa attraktioner.

Hoppborgarna finns att hämta på vårt lager i Täby strax noss om Stockholm.

Vi kör ut, montetar, bistår med personal om det behövs, montetar hoppborgen säkert i marken, tar ner den och kör tillbaka den till vårt lager.

En helheltlösning så att Du ska kunna njuta så mycket som möjligt.

Vi kanske inte är billigast, men vi vill påstå att vi är grymt bra på det vi gör, och vi gör det med kärlek och omtanke och med extra service som kanske dom andra aktörerna inte gör! Vi har många återkommande kunder!

Hyra hoppborg Stockholm

Vår populära clown hoppborg

Kontakta oss och boka maskin


Läs mer på vår hemsida:

Bergamunken.com

Vi rekommenderar er alltid att följa konsumentverkets regler när du hyr en hoppborg, som vi självklart också följer. Du kan läsa mer om dom här:

https://www.konsumentverket.se/for-foretag/regler-per-omradebransch/sport-fritid-och-skyddsutrustning/hoppborgar/till-dig-som-har-hyrt-en-hoppborg/

Besiktning av hoppborgar

Läs mer om vad du ska tänka på angående besiktning av hoppborg.

Hoppborg från Bergamunken, succé i Stockholm

Hyr en hoppborg redan idag, och se barn som vuxnas ögon lysa upp. En hoppborg är en lekanordning som oftast är formad till någon form av uppblåsbar byggnad, som sedan fylls upp med luft med hjälp av en eller flera fläktar, som barnen kan hoppa och studsa i. Hoppborgen kan man hoppa i alltså, inte fläkten. Namnet hoppborg kommer från att den oftast är formad som en borg, men kan lika väl vara formad som en rolig clown, en stor kossa eller med temat girl power. Bergamunken kan även erbjuda er att hyra hinderbana. En hinderbana blir både roligare och mer utmanande för barnen, som dom springer igenom flera gånger. Vi erbjuder även er att hyra rutschkana, som också är en form av en hoppborg.

Bergamunken är det självklara alternativet när du vill hyra hoppborg i Stockholm och Göteborg. Vi har flera olika hoppborgar, rutschkanor och hinderbanor för uthyrning, och olika modeller beroende på vad du behöver till ditt event eller kalas.
Hyr hoppborg till kalaset, eventet eller andra företagsevenemang, där både stora som små kan hoppa och bli glada av skratt. Det är en riktig stämningshöjare vill vi lova. Hoppborgarna går även bra att ha inomhus, om du har stort i tak. Men tänk då på att det är utomhusprodukter, så viss gräs kan följa med in som man enkelt sopar upp.

Barnen speciellt, älskar att hoppa och ha kul i våra hoppborgar. Våra hoppborgar är självklart CE-märkta. Hoppborgarna fylls snabbt upp med luft med hjälp av dom medföljande fläktarna som du enkelt sätter i ett vanligt vägguttag/elkontakt. Inom några sekunder till minuter är hoppbogen fylld med luft, och redo att börja användas! Vågar du på ett test-hopp? Absolut, det är bara att hoppa på..

Observera att när ni hoppar, eller barnen, i hoppborgen är det jätte viktigt att ni hela tiden har koll på era barn. Dom hoppar alltid på egen risk, vi kan inte bli ersättningsskyldiga för att era barn har skadat er på hoppborgen för att ni inte har haft uppsikt över era barn. Se till att marken där hoppborgen står på är rak och fin, utan kvistar, pinnar eller liknande föremål, och se alltid till att en vuxen finns till hands och bevakar hoppningen. Sätt upp skyltar som informerar, och låt inte fler än vad som instruras hoppa samtidigt i hoppborgen.

Vi kör ut hoppborgen till dig, sätter upp den, och hämtar den igen när du har hyrt färdigt din hoppborg för dagen. Allt för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund.

Hyr en hoppborg idag av oss på Bergamunken - Ett eventföretag som bryr sig - Med högklassig service & säkerhet!

(källa: wikipedia och fritt skrivet)