Färdigpoppade popcorn


Färdigpoppade popcorn i säck om 100 liter eller 160 liter härligt goda popcorn köper du självklart av oss på Bergamunken. Färdigsaltade, och med en härligt god smörarom kommer dessa popcorn att göra succé på ditt event, eller där du vill servera popcorn.
 
Perfekt när du vill ha mycket färdiga popcorn, du kanske inte har tid att stå och poppa i 100 år, och det är förståligt.

Dessa popcorn kan dessutom fyllas upp direkt i bägare, och ställas på exempelvis ett bord. Perfekt som tilltugg till drinken. Beställ popcornbägare med eget tryck, så har du satt din egna prägel på ditt event!

Färdiga popcorn av högsta kvalitet

 Våra popcorn innehåller bara prima majskorn, självklart av högsta kvalitet, kokosolja och salt. Popcorn är till och med nyttigt och innehåller massor av antioxidanter!

Leverans med bil av popcorn i Stockholm

Vi levererar färdigpoppade popcorn i hela Stockholm, och har snabb leverans om du kanske är ute i sista sekund.

Popcornen levereras i plastsäck med kartong runt.

Vi kan skicka popcorn till hela Sverige

 Vi kan skicka popcornen direkt till er med företagspaket. Handlar du som privatperson är du välkommen att hämta popcornen på vårt lager i Åkersberga, norr om Stockholm. Eller så skickar du till ett företag i närheten där du bor. Smart va?
 
Vi har kunder som till och med har sanerat spillolja med våra färdiga popcorn.
Dom går att använda till både det ena och det andra med andra ord. Inte enbart till att äta alltså, men det är väl det vanligaste.
 
Välkommen till Bergamunken AB, när du vill köpa mängder med färdigpoppade popcorn.

Läs mer på vår hemsida:
www.bergamunken.com
Färdigpoppade popcorn:
Popcornbägare och strutar med eget tryck:


Färdigpoppade popcorn
Färdiga popcorn i genomskinlig säck
17 Aug 2018