Hyra jultomte i Stockholm

Hyr en jultomte i Stockholm av oss på Bergamunken! Vår tomte kommer oavsett om det är julafton, företagsfest, kalas, party, centrumevent eller andra evenemang där en äkta jultomte passar in. Vart passar det inte med en jultomte?

Vår tomte kommer iklädd en tomtedräkt av högsta kvalitet, med tillhörande bjällra, glasögon, läderbälte, vita hanskar och tomtesäck. Så som en äkta tomte ska vara.

Hyra jultomte Stockholm

Snällaste tomten i Stockholm

Vi kan nästan påstå att vår tomte är den snällaste i hela Stockholm. Det har i alla fall barnen sagt till honom. Tomten är lite mystisk av sig, och kommer gärna fram och delar ut sina julklappar när mörkret har lagt sig. Han avslöjar inte gärna sin identitet, och är ofta borta snabbare än han kom.

Julen 2023, har du börjat planera?

Julafton 2023 inträffar i år på en söndag. Det innebär att du kan ta ut några få semesterdagar efter julafton och får en hel veckas ledighet. Det är dags att boka in vår tomte redan nu.

Julafton eller företagsevent?

Oavsett om det är julafton eller om du vill hyra en jultomte till ett företagsevent så ställer vår mysiga och trevliga tomte såklart upp. Han jobbar kvällar, helger och obekväma arbetstider, så som en tomte jobbar med andra ord.

Tar med sig julklappar

Tomten har även möjlighet att ta med sig barnens julklappar enligt överenskommelse innan han kommer till just er och delar ut klapparna. Detta för att det ska bli så verklighetstroget som möjligt, dels för er, men framförallt för barnen.

Barnens viktigaste högtid

Vi kan nästan påstå att julen, efter ett barns födelsedag, är den viktigaste tiden på året. Julafton är en av dom viktigaste dagarna, och vi hjälper gärna till att förgylla er julafton med vår jultomte. Tänk inte på vem som ska vara tomte, utan hyr in oss istället. Ta hand om familjen, maten och allt annat som ska fixas inför julen, så kommer vår tomte och gör sitt jobb, och ni kan luta er tillbaka och njuta med era barn, nära och kära.

Hyra jultomte till rätt pris

Vad är egentligen ett bra pris för en jultomte? Det kan inte vi avgöra, dock så har vi ett pris som kanske inte är det billigaste, men vi är duktiga på det vi gör!

Hyra jultomte i Göteborg?

Vår tomte och kollega nere i Göteborg hjälper dig gärna om du vill ha en jultomte där också. Kontakta oss för mer information om tomte i Göteborg.


Kontakta oss för mer information:
Ring oss på telefon: 0730380454
Kontakta oss och boka maskin


↑ Längst upp på sidan ↑

27 Dec 2018