Hyra godisställ

Hyra godisställ kan du nu göra hos oss på Bergamunken. Hyr ett godisställ för att servera lösgodis på ditt event, kalas, fest, eller varför inte bjuda besökarna i mässmontern på lösgodis från ett äkta lösgodisställ. Vi kan välja en god mix på olika sorters godis åt dig, eller välj från vår lista på vilket godis vi rekommenderar er.


Bjud på godis från ett godisställ

Man blir som barn på nytt när man ser lösgodis. Vi brukar rekommendera en mix med någon sort choklad, några söta karameller och lakrits. Det blir en uppskattad mix, och dina gäster kan själv välja vilken favorit godis som dom vill stoppa i sin godispåse. Godis är en sötsak som faktiskt är avsedd enbart för njutningens skull. Varför inte låta era gäster njuta av riktigt gott godis?

Vi levererar godiset också

Vi kan ordna med leverans, upphämtning och en fullservice där vi köper in det godis som ni önskar. Vi har för närvarande godisställ för uthyrning i Stockholm.

Foliering av godisställ

Vi kan även erbjuda er att foliera godisstället med ert egna budskap, logotype eller liknande. Allt för att det ska smälta in så bra som möjligt i det sammanhang som godis stället ska användas.

Konfektyrställ

Godis kallas även med ett annat namn för konfektyr. Konfekt eller konfektyr (av latinets confícere, 'förfärdiga', 'tillverka') är omsorgsfullt tillverkade sötsaker, som i regel köps färdiggjorda.

Konfekt består vanligen av choklad med olika slags fyllning, eller en sötsak av marsipan, och omfattar alla sötsaker utom ren choklad. Det kan vara exempelvis små bakverk och kanderad frukt.

Högtider för godis

Högtider för ätandet av godis är påsk och halloween. Under påsken så är det påskharen som levererar godiset, och under halloween så är det bus eller godis som gäller. Alla hjärtans dag är också en stor högtid för godis, och då främst som gelehjärtan och chokladhjärtan.

Lösgodisställ

Lösgodisställ blir kanske årets höjdpunkt för ditt företag när du möter dina kunder och kollegor på exempelvis mässan, och dom kommer förknippa ditt företag med något gott. Det är vårt motto, att förknippa våra godsaker med ditt företag och på så sätt skapa en positiv bild kring ditt företag.
Godis skapar helt enkelt leenden och glada ansikten och kunder.

Monter tillbehör, varför inte bjuda på godis?

Ett perfekt tillbehör till din monter kan ett godisställ fyllt med godis verkligen bli. Flera montrar till mässor har valt att bjuda på godis, och vad uppskattat det har blivit bland besökarna. En riktig snackis på mässan har det också blivit vid ett flertal tillfällen.

Nappar, döskallar, gelehallon - Välj dina favoriter från vårt godis sortiment!


Kontakts oss för mer information!

Kontakta oss och boka maskin


Källa för skrivet material:

Wikipedia och fritt skrivet

18 Oct 2018