Popcornbägare med tryck & popcornstrutar med egen logotyp

Popcornbägare med tryck och popcornstrutar med eget tryck och er egna logotype på, bilder eller annat innehåll som du vill marknadsföra på ett annorlunda och spännande sätt kan du självfallet köpa av oss.

Popcornbägare i flera olika storlekar

Vi har flera olika strlekar på popcornbägare. Den vanligaste storleken rymmer runt 9 dl med härligt goda popcorn. Den större varianten rymmer cirka 1,4 liter popcorn. Vi har även mini popcornbägare som rymmer ca 0,5 liter popcorn. Perfekt om du tycker den större bägaren är för stor. Vi har även helt neutrala bägare om du vill sätta egna etiketter, som är ett bra budgetalternativ.

Popcornstrut med tryck i två olika storlekar

Popcornstrut med tryck i vår vanligaste storlek rymmer cirkaa 7 dl popcorn, den lilla mini popcornstruten rymmer ca 5 dl popcorn. Välj den variant som passar dig bäst!

Popcornstrut med folierad text

Vi kan även erbjuda popcornstrut med folierad text. Detta blir en väldigt exklusiv produkt, och den känns otroligt lyxig. Vi gjorde en variant av denna strut till Gina Tricot under sommaren 2018.

Popcornbägare i megastorlek

Vi kan även göra en jättestor popcornbägare! Den är verkligen gigantisk. Kontakta oss för mer information om en stor popcornbägare.

Snabb leveranstid med produktion i Sverige

Leveranstid är från 5 arbetsdagar, beroende på vår beläggning. Vi har möjlighet att erbjuda expressleverans. Vårt rekord är 1 arbetsdag. En vanlig leverans tar ca 10-15 arbetsdagar, men oftast går det snabbare. Det beror lite på antalet du trycker upp.

Kontakta oss för offert

Kontakta ossBergamunken för mer information samt en offet.

Hyr till en maskin

Hyra popcornmaskin kan du också göra hos oss. Poppa på plats och förvara popcornen i popcornmaskinen, serverade i profilerade popcornstrutar och popcornbägare.

Vi har även färdigpoppade popcorn att fylla popcornmaksinen med!

Popcornbägare med tryck Popcornstrut med tryck


Popcornbägare

 

11 Nov 2018