Hyr en proffsig kaffemaskin i Stockholm från Philips Saeco

Kaffe utan bränd smak tack vare kvarnar i 100 % keramik!

Den här espressomaskinen är utrustad med kvarn i 100 % keramik. Saeco använder keramikkvarnar därför att de ger en konsekvent malning utan att överhetta kaffebönan, för en oklanderlig espresso. Keramik garanterar också en relativt tyst maskin med långvarig prestanda.

Kaffe utan väntan tack vare den snabba bryggaren!

Saecos teknik för snabb bryggning ser till att maskinen alltid är klar. Nu behöver du inte vänta mellan varje bryggning av espresso, du kan nu förbereda flera kaffekoppar efter varandra!

Experimentera med smaker med kaffebönväljaren!

Med Saeco Moltio espressomaskiner kan du välja bönsort med bara ett klick och enkelt byta behållaren för kaffebönor. Njut av bekvämligheten att snabbt kunna ändra bönblandningen och hitta den perfekta smaken för varje önskemål och tid på dagen enligt din egen smak.

Härligt skum tack vare en patenterad automatisk mjölkskummare!

Att förbereda en välsmakande cappuccino är mycket enkelt med den här Saeco-espressomaskinen tack vare den nya, patenterade automatiska mjölkskummaren med dess cykloniska behållare. Mjölkskummaren, som baristas också kallar ”cappuccinatore”, drar mjölk direkt från en mjölkkartong eller kanna och skummar det automatiskt och fördelar det direkt i koppen. Du garanteras ett ständigt flöde av mjölk utan något stänk tack vare den exklusiva cykloniska behållaren.


Enkel rengöring tack vare maskindiskbara delar
Saecos droppbricka, mjölkskummare och mjölkkanna kan diskas i diskmaskinen. Det sparar dig tid och garanterar en hygienisk och enkel rengöring.

Enkel rengöring tack vare droppbrickan som kan diskas i diskmaskinen
Du kan tvätta Saeco-bryggarens droppbricka i diskmaskinen. Det sparar dig tid och gör att du kan rengöra den på ett hygieniskt och enkelt sätt.

Besök http://www.bergamunken.com/hyra-kaffemaskin

Varmt välkommen!

11 May 2018