Hyra hoppborg Uppsala

Hyra hoppborg i Uppsala gör du såklart av oss på Bergamunken. Vi har från 2020 lager även i Uppsala, strax norr om huvudstaden, där du både kan hämta och lämna hoppborgar på vårt lager.

Hoppborg i Uppsala blir succé

I Uppsala finns det mycket att fira året runt, och vi på Bergamunken tycker såklart att du ska förgylla ditt event med en hoppborg eller hinderbana. Valborg är extra stort och infaller varje år den 30 april, och firas med pompa och ståt runt om i hela Uppsala. En riktigt stor fest.

  • Perfekt på föreningsfesten
  • Skolfesten
  • Kyrkomötet

Clownen populärast i Uppsala

Vår populäraste hoppborg i Uppsala är vår clownhoppborg. Den gillar både bostadsrättsföreningar, företag, skolorna och fritdsgårdarna runt om i Uppsala.

  • Populära attraktioner i Uppsala:
  • Clownhoppborgen
  • Hinderbanan
  • Kalasborgen

Vår clown-hoppborg och hinderbana ser ut såhär:
Hyra hoppborg Uppsala

Clownen är på ungefär 6x6 meter och har en liten kana på sidan om som barnen tycker om att åka igenom.

Såhär ser vår hinderbana ut:

  Hinderbanan är på 8x3 meter där man går in på ena sidan, och ut på andra sidan!

Flera modeller av hoppborgar och hinderbanor

På vårt lager har vi ett stort utbud av både små och stora hoppborgar, från 2x2 meter stora till enorma hinderbanor på 12x 3 meter. Dom slukat verkligen många personer, och du får ett väldigt bra flöde på folk om du hyr en stor hinderbana, om det är många besökare.

Hämta på vårt lager eller få leverans

Du kan antingen själv hämta på vårt lager strax utanför Uppsala, eller så levererar vi hoppborgen till ditt event, sätter upp den, sätter fast den och förankrar den i marken eller med vikter, lägger ut säkerhetsmattor, monterar ner hoppborgen och hämtar den igen när ditt evenemang är slut för dagen. Vi gör allt så slipper du tänka på någonting. Visa oss bara vart vi ska placera hoppborgen så sköter vi resten. Enkelt och säkert för dig som kund.

  • Hämta själv, men då sköter du allt själv
  • Leverans, vi sköter allt, montering, nedmontering mm.

Lite kort om Uppsala

Uppsala är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Kommunen är Sveriges fjärde största tätort med en befolkning på 149 245 invånare år 2015, medan hela kommunen har cirka 230 000 invånare daterat 2019. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan. Uppsala universitet, grundat 1477, kan stoltsera som det äldsta sätet för högre utbildning i Norden.

Uppsala har en väldigt gammal historia som kan dateras till 1200-talet. Då var det nog inte så många som tänkte på att dom i framtiden skulle se hoppborgar lite runt om i Uppsala när det vankas kalas, fest eller event.


Kontakta oss för mer info, bokning och priser:

Telefon: 073 038 04 54
Mail: [email protected]

Kontakta oss och boka maskin


↑ Längst upp på sidan ↑

13 Jan 2020