Hyra slushmaskin i Göteborg

Hyra en slushmaskin i Göteborg kan du självfallet göra hos oss på Hyramjukglass.se. Vi hjälper dig med allt du behöver för succé med slush i Göteborg och på Västkusten och sköter allt. Vi kan ordna slushmix, muggar, sugrör med sked, leverans, installation och upphämtning hem till dig.

Vi rengör även maskinen efter att du hyrt den av oss! Då kan du fokusera på dina gäster, koppla av när du använt dig av maskinen, och du behöver inte vara rädd för att några delar eller något på slush maskinen går sönder.


Slushmaskin på Västkusten

Varför inte göra goda drinkar att bjuda på till dina gäster på festen hemma eller på eventet, företagsevenemanget eller i mässmontern? Bara fantasin sätter gränsen på vart du kan bjuda på en god, kall och uppfriskande god slush drink.

Margaritas och daiquiris som slush drink

Den populäraste drinken att göra i vår slushmaskin är margaritas och jordgubbs daiquiris. Med vår lemon och lime mix blandar du enkelt till en margaritas snabbt. Blanda 1 del mix med 5 delar vatten, häll ner detta i maskinen, vänta ca 2 timmar, och sedan häller du på ljus rom och tequila. Till jordgubbs daiquirin blandar du mixen enligt samma recept, men tillsätter enbart ljus rom.
Kan det bli enklare att göra en slush drink?

Hyra slushmaskin i Göteborg

Slushmaskin med två behållare

Den här slushmaskinen har vi i Göteborg. Den har två behållare och lyse i locket för en cool effekt. Perfekt i baren som en fördrink eller i mässmontern som en riktig publikmagnet! Kanske får du en brain freez?

24 liter färdig is slush dricka

Med denna slushmaskin med två behållare är det inte bara möjligt att erbjuda kunderna is slush, utan även andra kalla drycker, som exempelvis slush drinkar, coctails, fruktdrinkar, sorbet och till och isglass. Med sin stora kapacitet på 24 liter (2 behållare på vardera 12 liter) är den här maskinen perfekt för att tillverka uppfriskande kylda drycker och du kan svalka ner dina gäster!

Teknisk info:

Volym: 2 x 12 Liter
Effekt: 500 W kraftfull motor
LED-belysning i locket

Pris för slushmaskin

Pris grundhyra dygn 1: 1600 kr+moms
Pris grundhyra dygn 2: 800 kr+moms

Hyra en längre period? Kontakta oss för en offert!


Slushmix i Göteborg

Slushmix med cola smakSlushmix med hallon smakSlushmix med citron och lime smakSlushmix med apelsin smak
Slushmix med piggonino päronglass smakSlushmix med blue ice tutifrutti smakSlushmix med jordgubbs smakSlushmix med green apple äpple smak
Vår slushmix finns i följande smaker:
Cola, hallon, citron/lime, apelsin, piggonino (päron), blue ice (tuttifrutti) och jordgubb.

Pris: 450 kr+moms för 5 liters dunk

Slush sugrör med sked 200-pack

Sugrör med sked till slush

Sugrör med sked nedtill, perfekt till slush drinkar.

Pris: 96 kr+moms 


  Saknar du något till din slushmaskin?
Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Kontakta oss och boka maskin

31 Oct 2018