Hyra hoppborg Malmö & Skåne

Vi på Bergamunken AB kan hjälpa dig när du vill hyra hoppborg i södra Sverige med omnejd, när du vill hyra i Malmö och Skåne. En hoppborg kan verkligen förgylla ditt barnkalas, event, föreningsfest eller annan aktivitet där det är mycket barn!

Hos oss kan du välja på ett sortiment med flera olika hoppborgar. Barnen älskar verkligen att hoppa i våra olika hoppborgar och attraktioner.

Säkerhet och hoppborgar

Säkerhet är A och O när det gäller hoppborgar. Vi kör ut hoppborgen till er, sätter upp den på rätt plats, bistår med personal om det skulle behövas, montetar hoppborgen säkert i marken, tar ner den och kör tillbaka den till vårt lager.

Vi använder oss av säkerhetsmattor runt hoppbogen för att du ska känna dig trygg och att barnen på ett säkert sätt ska kunna hoppa i borgen, utan att ramla ned hårt.

Vi erbjuder en helheltlösning så att Du ska kunna njuta så mycket som möjligt.

Vi är absolut inte billigast i Malmö och Skåne, men vi kan faktiskt påstå att vi är grymma på det vi gör, och vi gör det med kärlek och omtanke och med extra service som kanske dom andra aktörerna inte gör! Vi har många återkommande kunder och det måste vara ett tecken på att vi gör något rätt och bra!

Hyr en hoppborg i Södra Sverige hos oss!

Hyra hoppborg i Malmö, Skåne, Staffanstorp, Lund, Lomma, Helsingborg, Bjärred och Jönköping kan inte bli enklare än såhär! Vi hjälper dig hela vägen till hopp succé!

Hyra hoppborg Malmö Skåne

Vår populära nalle phu hoppborg i Malmö och Skåne län.

Lämplig för barn i åldern 2-12 år.

Mått 5x5 m - Höjd 4m - Vikt 110kg - Max samtidig belastning 250kg

Kontakta oss och boka maskin


Läs mer på vår hemsida:

Bergamunken.com

Vi rekommenderar er som kund att alltid att följa konsumentverkets regler när du hyr en hoppborg, som vi självklart också följer. Du kan läsa mer om dom här:

https://www.konsumentverket.se/for-foretag/produktsakerhet/produktsakerhetslagen/sakra-varor/hoppborgar/till-dig-som-har-eller-hyr-en-hoppborg/


En hoppborg från Bergamunken blir en säker succé i Malmö & Skåne

Hyr en hoppborg redan idag, eller kanske till helgens kalas? Du kommer se barn som vuxnas ögon lysa upp av lycka! En hoppborg är en lekanordning som barn och mindre vuxna kan hoppa i, som är i form av en uppblåsbar byggnad, som fylls med luft med hjälp av en eller flera fläktar. Namnet hoppborg kommer från att den oftast är formad som på den här bilden här ovanför, som just en borg, men kan lika väl vara formad som en kossa, en stor kanin eller med temat Spindelmannen! Om du vill hyra hinderbana kan vi på Bergamunken också hjälpa till. En hinderbana blir mer utmanande för barnen, och dessutom roligare eftersom dom springer igenom flera gånger. Vi erbjuder även er som kund att hyra rutschkana.

Vi på Bergamunken är ditt självklara alternativ när du vill hyra hoppborg i Malmö, Skåne och södra Sverige.

Besiktning av hoppborgar

Under 2019 tror vi att besiktningskrav kommer att infalla på alla hoppborgar i Sverige. Självklart kommer vi att följa dom lagar och riktlinjer som tas fram för att på ett säkert sätt kunna erbjuda er bra hoppborgar som ni tryggt och säkert kan hoppa i! Alla våra hoppborgar är dessutom CE-märkta!

Ha alltid en vuxen nära till hands!

Se alltid till att ha en vuxen i närheten där hoppborgen står uppställd. Det är alltid du som vuxen som snsvarar för att säkerheten upprätthålls under hyresperioden. Hyr in oss som personal, så ansvarar vi för att säkerheten uppfylls och du kan fokusera på annat, som att serva dina gäster!

Vi bryr oss om dig!

Vi är ett eventföretag som bryr oss om dig som kund - Hyr en hoppborg idag av oss på Bergamunken - Högklassig service & säkerhet är vårt fokus!

(källa: wikipedia och fritt skrivet)
29 Jun 2018