När Du vill hyra mjukglassmaskin i Göteborg kan ni kontakta oss, så gör vi en helhetslösning för er med leverans, rengöring och tillbehör som krävs.

Mjukglass är verkligen perfekt på ditt event, bröllop eller företagsevenemang. Hyr en mjukglassmaskin i Göteborg och du kommer se fördelarna med att bjuda på krämg och god mjukglass eller frozen yogurt, i exempelvis mässmontern på mässan, till dina besökare. Det har blivit en stor succé enligt många av våra goa, glada kunder i Götet! 

Vår mjukglassmaskin i Göteborg är en riktigt proffsmaskin som gör från 100 mjukglassar per timme! Vi har fler modeller av mjukglassmaskiner för uthyrning i Göteborg. Den största maskinen vi har kan göra cirka 400 glassar per timme.

Rekordet har nog Volvo Ocean Race där vi serverade cirka 4000 glassar per dag en sommarvecka för några år sedan. Kön ringlade sig ständigt lån till montern där ett fastighetsbolag bjöd besökarna på Triumfglass goda och krämiga mjukglass.

Vill du veta mer hur man går tillväga för att hyra i Göteborg?

Maila till oss på [email protected] för mer information!

Med varma hälsningar från
Bergamunken AB
www.bergamunken.com


Du kan läsa mer om att hyra mjukglassmaskin i Göteborg här.


Triumfglass goda mjukglass i bägare med jordgubbe!

Lite mer information om mjukglassen:

Mjukglass är mjukare än vanlig glass, och innehåller luft, för att få en krämigare, godare och fluffigare konsistens. Mjukglass serveras oftast i våffla, bägare, strut, eller varför inte till nygräddade belgiska fyrkantiga eller traditionella våfflor? Bara fantasin sätter gränserna för hur du kan servera din mjukglass till besökare och kunder.

Strössel, jordgubbar, nötkross, skivade bananer, hjortronsylt och andra frukter blir supergoda och delikata tillbehör till mjukglassen. Eller varför inte krossade kakor, kaksmulor?

Topping, såser och grädde så blir mjukglassen en ljuvligt god mjukglass dessert som blir svår att motstå! Du kan lätt ta 50 kr för en sådan destert.

Här i Sverige äter näst mest glass i hela Europa. Vi älskar glass!

12 Jan 2018