Hyra popcornmaskin i Göteborg

Hyra popcornmaskin i Göteborg, och bjud på popcorn från vår fina popcornvagn som vi har stationerad i Göteborg och på Västkusten. Vi ordnar med leverans, upphämtning, installation, popcorn, strutar, bägare och har även möjlighet att göra strutar och bägare med er logga på, samt kan även ordna med rengöring av popcornmaksinen efter ert evenemang.

En helhetslösning - allt för att ni som kund ska få ett så lyckat event som möjligt med en popcornmaskin i goa och glada Göteborg.

Sprid doften av ljuvligt goda popcorn, och se folk bli glada och lockas till exempelvis er monter på en mässa. Popcorn anses till och med vara ett nyttigt snacks. Det är ju inte helt fel. Popcorn innehåller mängder med antioxidanter nämligen!

Självklart kan vi även hjälpa er när ni även vill
hyra popcornmaskin i Stockholm
och övriga Sverige.

Kontakta oss idag på [email protected] för en kostnadsfri offert!

Hyra popcornmaskin Göteborg
Popcornmaskin på vagn på mässa i Göteborg.

Popcornmaskin Göteborg

Vi har popcornmaskiner med eller utan vagn för uthyrning i Göteborg!


Vad är popcorn och hur tillverkas det?

Popcorn, även känd som poppad majs, är en typ av majs som expanderar från kärnan (majskornen) och som puffas upp vid uppvärmning. Popcorn kan poppas eftersom kärnan har svårt att absorbera fukt, och är förseglad med ett skrov och en tät stärkelse på insidan. Vid upphettning byggs tryck upp inne i kärnan, och en liten explosion, eller ett "popp" blir slutresultatet, och popcornet är tillverkat! Vissa sorter av majs odlas idag specifikt för tillverkning av popcorn.

Det finns olika tekniker för att poppa majs. Tillsammans med färdigförpackade popcorn som är den vanligaste sorten, som i allmänhet är avsedda att beredas i en mikrovågsugn i en pappersförpackning med fett och salt, finns det popcornmaskiner för att poppa popcorn med.

Hos oss på Bergamunken kan du självklart
hyra en popcornmaskin i Göteborg till ditt kalas, event eller andra evenemang där du vill bjuda på popcorn.

Göteborgs snyggaste popcornmaskiner hittar du hos oss!

Välkommen!

7 Apr 2018