Hyra slushmaskin i Stockholm till våren och sommarens evenemang kan bli en riktig hit. Bjud dina gäster på en svalkande slushdrink som en fördrink, och dom kommer bli imponerade, glada och förväntansfulla för en fantastisk kväll i ditt sällskap.

Slush blandas enkelt i vår slushmaskin med tillhörande slushmix som blandas med vatten. Häl i detta i slushmaskinen och vänta ca 1 till 2 timmar, tills rätt konsistens uppnåtts, häll sedan på alkohol, och du har en färdig drink. Smidigt, enkelt och supergott! Vi har hjälpt många kunder med maskiner till sina fester, och alla säger att det är succe!

Vi har flera olika smaker att välja mellan på slushen, som lemon/lime till Frozen Margarita, jordgubb till Frozen Daiquiris, apelsin till screwdriver. Vi har även smaker som blue ice, som har en blå härlig färg, hallon, passionsfrukt, piggonino med smak av en känd päronisglass, ananas och äpple. Vår slushmix innehåller inga azo-färgämnen och tillverkas i Sverige. Dom levereras i dunkar på 5 liter, eller kan köpas i flaskor om 1 liter på vårt lager i Åkersberga norr om Stockholm.

Vi har flera olika modeller av slushmaskiner. Allt från små maskiner på 1x5 liter till slushmaskiner på 2x15 liter och 3x10 liter. Allt för att passa till ditt evenemang och dina behov. Dom mindre slushmaskinerna är färdiga på ca 1 timme.

Vi har även margaritaglas för uthyrning och snygga engångsglas för margaritas eller daiquiris till försäljning. Sugrör med sked för att enkelt kunna dricka din slush har vi också. Dom ingår dessutom i våra populära paertpaket.

Läs mer på vår hemsida:
http://www.bergamunken.com

http://www.bergamunken.com/hyra-slushmaskin

Färdiga partypaket för privatpersoner finns på den här sidan:
http://www.bergamunken.com/party-paket-slushmaskin

Vill du hyra en slushmaskin i Göteborg kan du läsa mer här:
http://www.bergamunken.com/hyra-slushmaskin-g-teborg


Varmt välkommen till oss på Bergamunken, där vi förgyller din kväll med en god och svalkande slush-drink. Det kanske kan vara starten på årets bästa fest?


9 Jan 2017