Mjukglass i vårsolen, kan det bli så mycket godare? Oavsett om det är inne i stan, gåendes på en strand vid havet, på ett kalas, party eller företagsevenemang så tycker vi att alla ska få chansen att smaka på ritkgit god mjukglass med vårsolen strålandes i ansiktet.

Våren närmar sig med stormsteg. Visst är det fantastiskt? Ljuvligt, underbart! Då kan man gott unna sig en god mjukglass utomhus. Varför inte fira att våren är här med en mjukglassmaskin? Glass hör ju våren till! Lika självklart som tussilagon! Eller majblomman för den delen.

Oavsett om du är i Stockholm eller Göteborg tycker vi på Bergamunken att man ska kunna njuta av en god mjukglass från Triumfglass. Det är nämligen den glassen som vi säljer, och som är väldigt uppskattad hos våra kunder. Krämig, god och med en tydlig vaniljsmak, smakar den precis så gott som en mjukglass ska smaka!

I Stockholm kan du hyra en mjukglassmaskin med ett komplett Partypaket. Där ingår mjukglassmaskinen, mjukglassmix, skedar och bägare. Ett komplett paket för att det ska va enkelt för dig som kund.

Vi har även partypaket med våra popcornmaskiner, slushmaskiner och sockervaddsmaskiner, om du kanske vill komplettera med något mer än en mjukglassmaskin till ditt party, eller vad du nu har för spännande event.

En uppskattad och trevligt inslag är i alla fall vad Bergamunkens maskiner gör för din fest! Välkommen till oss på Bergamunken - När du vill bjuda på riktigt god mjukglass!

Vi önskar alla en ritkgit glassig och härlig vår!
15 Feb 2017